Vaš uspeh na sirovoj biljnoj ishrani

Dobro došli na mesto na kojem vi dobijate iskrojen put do vašeg uspeha na sirovoj biljnoj ishrani

Preuzmite poklon za vas - ukusne i zdrave recepte

U besplatnoj e-knjizi '5 recepata sa Palićkog festivala voća 2023.' vi dobijate neke od ukusnih i zdravih sirovih veganskih recepta koji su se služili na Palićkom festivalu voća 2023.

O sajtu Biljna ishrana

Šta predstavlja sajt Biljna ishrana ?

Sajt Biljna ishrana je platforma na kojoj vi dobijate besplatnu edukaciju za uspešan i dugoročan prelazak na sirovu biljnu ishranu uz vežbanje i druge aspekte zdravog života.

Tražite prirodno rešenje za svoje ZDRAVLJE? Na pravom ste mestu! Dobro došli na plartformu Biljna ishrana – platformu koja je posvećena vašem uspehu u izgradnji visokog stepena ZDRAVLJA i VITALNOSTI dugoročno!

Šta vi dobijate na sajtu Biljna ishrana?

Na sajtu Biljna ishrana vi dobijate sve šta vam je potrebno da usvojite sirovu biljnu ishranu i zdrav način života dugoročno na održiv i uspešan način. Uživajte u bogatstvu sadržaja koji će vam pomoći na vašem putu zdravlja: 

Za koga je sajt Biljna ishrana?

Sajt Biljna ishrana je savršena oaza zdravlja za sve one koji su u potrazi načina da se reše zdravstvenih problema i stvore pravo, dugoročno ZDRAVLJE prirodnim putem bez upotrebe suplemenata, obećavajućih praškova, magičnih pilula i sličnih trikova, nego isključivo tako što će svom telu da pruže idealne uslove za uspostavljanje pravog zdravlja, pa zatim dozvoliti telu da odradi svoju magiju.

Kako se učenja na sajtu Biljna ishrana razlikuju od većine drugih na ovu temu?

Danas na internetu postoji mnogo raznih sajtova i platformi koje su posvećene zdravlju. Mnoge od njih pružaju apsolutno oprečne ideje o ishrani, vežbanju i zdravlju.

  • Da li ste se ikada osetili apsolutno ZBUNJENI u moru svih tih suprotnih informacija o ishrani i zdravom načinu života, pa na kraju ne znate kome da verujete?

Ne brinite, pronalaženje istine je vrlo jednostavno!

Na platformi Biljna ishrana negujemo zdravlje na osnovu zakona prirode i načela predivne nauke o prirodnom zdravlju koja se zove Prirodna higijena. Svi odgovori nalaze se u prirodi. Posmatranjem šablona iz prirode i poštujući anatomiju i fiziologiju ljudskog tela, lagano možemo da odredimo koja je to ishrana savršena za zdravlje ljudskog tela i kako da treba da negujemo zdravlje. Upravo ovo vi dobijate na platformi Biljna ishranaput do zdravlja koji se rukovodi nesalomivim i nepromenjivim prirodnim zakonima zdravlja.

Poruka vašeg domaćina

Marina sa 'Biljne ishrane' je sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života koja pomaže svojim klijentima da povrate zdravlje i zadrže visok stepen zdravlja putem sirove biljne ishrane i vežbanja.

Dobro došli na mesto ZDRAVLJA!

Ja sam Marina sa Biljne ishrane, sertifikovana edukatorka za  zdravu sirovu biljnu ishranu i zdrav način života. Moji videi, knjige, recepti i programi zdravlja su pomogli tokom godina hiljadama ljudi da povrate i zadrže svoju zdravlje.  Pridružite im se!

Iskustva mojih klijenata

  • Kategorija
  • Utisci o Biljnoj ishrani
Nevena

Skoro sam te slučajno pronašla, prosto sam oduševljena celokupnim tvojim radom. Vegetarijanac sam godinu dana, odmah sam primenila tvoje savete i recepte i zablistala u punom sjaju.

I.B.
Ivanovo, Srbija

Puno mi znači što postojiš i sve što radiš... ma ti si blagoslov za ceo svet!!! Samo nastavi tako i želim ti sve najbolje.

M.B.
Brezice, Slovenija

Hvala Marina... Divno, da postoji to što si stvorila.. i stvaraš.. zajedno sa Tobom...

Milan Mijailović
Beograd, Srbija

Sajt Biljna ishrana je predivan! Nisam bio svestan koliko tu ima materijala, informacija, recepata... Bio bi mi potreban godišnji odmor da sve proučim.

Bojana Karaklić
Novi Beograd, Srbija

Želim da ti se toplo zahvalim na receptima koje praktikujem u pripremi obroka. Jednostavno sirova biljna hrana je čarobna, mi smo se prolepšali, sijamo.

Vladana
Srbija 🇷🇸

Vaš način života je upravo po istinskim Božjim zakonima. I ja mislim da bi i moj trebao da izgleda tako. Ne postavljam ja pravila, da bi nešto trebalo, nego prosto me iskonski obraduje činjenica da se mogu hraniti tako i veruj te sve to vaše na Boga sliči jako.

Marina sa Biljne ishrane u medijima

Preuzmite poklon za vas

U besplatnoj e-knjizi '5 recepata sa Palićkog festivala voća 2023.' vi dobijate neke od ukusnih i zdravih sirovih veganskih recepta koji su se služili na Palićkom festivalu voća 2023.