Tema ove blog objave je obećano objašnjenje iz moje prethodne dve blog objave. Dosta vas je tražilo da objasnim i opravdam moju izjavu da je imunitet jedna od najvećih laži medicine, stvorena za prodavanje farmaceutskih droga, ali da se razumemo i svakakvih nekih prirodnih droga alternativne alopatske medicine, za jačanje imuniteta.

Da bih vam ponudila ovo objašnjenje, u mojoj prethodnoj blog objavi, potrudila sam se da vas uvedem u jedan nov način razmišljanja o zdravlju.

Imun – slobodan od nečega, zaštićen, izostavljen od nekog uticaja, neprimljiv na bolesti;

Ali… gde su te bolesti?

Prema medicinskom modelu, te bolesti kruže okolo i napadaju ljude, a onda medicina ponudi svoje tretmane za lečenje od tih bolesti.

Ovaj model nije u skladu sa zakonima prirode i fiziologijom tela.

Prema jednom od zakona prirode, zdravlje je stanje po difoltu.

Po fiziologji, telo ima urođen i stečen sistem odbrambenih odgovora od svega što predstavlja pretnju zdravlju.

Vi imate fizičko telo, ali NISTE vaše fizičko telo. Vi ste enegija učaurena u fizičkom telu jedan kratak period vremena koji zovemo život. To fizičko telo u kojem se trenutno nalazite, rukovodi se bezgraničnom inteligencijom koju ne možete ni da sanjate iz ljudske perspektive.

I onda neko ima obraza da vas ubeđuje kako ta bezgranična inteligencija ne zna šta radi? Vaše telo nikada ne greši, uvek tačno i precizno odgovara na date uslove.

To vaše fizičko telo u kojem se vozate po našoj Svetoj Majci Zemlji, rukovodi se jednom glavnom komandom. Znate koja je to komanda? Molim vas da ne uzimate lično način na koji ću da iskažem tu komandu, izrečiću je na sledeći način da bi bolje upamtili moje reči.

Komanda kojom se vaše fizičko telo rukovodi je: Bori se da ovu osobu održiš u životu kako znaš i umeš, uprkos svim glupostima koje ona napravi!

Hajde da ponovim malo drugačije, da se ove reči slegnu. Dakle, komanda koju je vaše telo dobilo je:

Bori se da održiš ovu osobu u životu ma šta ona tebi radila, ma koliko te trovala i mučila.
Ako udari glavom u zid, a ti se brani čvorugom;
Ako udahne dim cigare ili dim sa roštilja, a ti se brani kašljem;
Ako pojede ili popije nešto što je otrovno, a ti se brani digestivnom leukocitozom, a po mogućstvu i povraćanjem ili dijarejom;
Ako sisa majku teleta, a ti se brani osteoporozom, jer bolje je imati meke kosti nego biti dva metra pod zemljom;
Ako stavi na kožu neke otrove iz raznih krema, losiona, krema za sunčanje, dezedoransa, itd, a ti se brani osipom;
Ako te natrpa otrovima, a ti ih rastopi povišenom temperaturom!

Sve ove odbrambene odgovore, medicina naziva bolest i pokušava da izleči bolest.

Istina je da je ono što medicina naziva bolest, zapravo inteligentan odbrambeni odgovor tela da vas spasi od otrova.

Bolest – normalna reakcija tela na nenormalne uslove.
Marina sa Biljne ishrane

Zaustavljanjem odbrambenih odgovora tela, samo se potiskuju otrovi u telo, a ovako se vremenom svaraju hronična oboljenja.

Šta medicina dobija od toga da interpretira zatrovano telo koje pokušava da se očisti od otrova, kao bolesti? Dobija mogućnost da zaplaši ljude, a zaplašeni ljudi će dati i poslednji dinar onome ko ih spašava od onoga što ih plaši. I tako medicina dobija mogućnost da bude glavni i odgovorni prodavac farmacije.

Što više specifičnih bolesti mogu da imenuju, to više specifičnih lekova mogu da prodaju. Prema jednoj statistici, farmacetuske kuće su u 2019. godini zarađivale između 20 i 70 milijardi dolara u prihodima na godišnjem nivou. (1)

Pa, ko ne bi voleo deo tog kolača? Znate ko? Onaj ko im dušu i ko ne želi da ide protiv božanske energije koja vodi telo. Da! Upravo sam rekla da medicina i farmacija, najvećim delom, čast izuzecima koji spašavaju živote, idu protiv Boga!

Dakle, postoje dva modela pristupa zdravlju:

 1. Medicinski model koji kaže:
  Bolesti lete unaokolo;
  Medicina i farmacija imaju lekove koji će vas lečiti od bolesti;
  Dokaz – ako kašlješ, sve što treba je da popiješ sirup protiv kašlja i možeš da nastaviš da udišeš otrove, kašlja neće biti;
  Ali to nije sve, jer otišli su jedan korak dalje u svom bezobrazluku.
  Nude vakcine koje prave nevidiljivi štit oko vas, kako vas bolesti ne bi mogle napasti.
 2. Model nauke prirodna higijena, Natural Hygiene, koji kaže:
  Bolesti su inteligento naprezanje tela da izbaci otrove.
  Bolesti ne lete unaokolo, nema razloga za strah.
  Nema razloga za strah od virusa. Oni ne napadaju. Da su želeli da spase Zemlju i sve druge životinjske i biljne vrste od ljudi, odavno bi to uradili.
  Samo zato što se virusi nađu na obolelom mestu, ne znači da su uzrok bolesti. Virusi su dokaz adaptacije ćelija na okolnosti u kojima se ćelije nalaze.
  Virus nađen na mestu izumrele ćelije ne znači da je virus UZROK izumiranja ćelije, nego DOKAZ da je ćelija bila zatrovana.

Poenta je da pružite svom telu isključivo uzroke zdravlja koji su dostupni svima: Sunčeva svetlost, čist vazduh, čista voda, hrana za koju je vaše telo biološko adaptirano, dakle sveže voće i povrće uz umerene količine semenki i orašastih plodova, fizička aktivnost, svrsishodan život i harmonični odnosi sa drugim živim bićima.

A čitava ta priča o vakcinama je zasnovana na pogrešnom razumevanja virusa, nepriznavanje egzozoma i nikada dokazanim Kohovim postulatima.

Kakve koristi vi možete imati od sirove biljne ishrane

Primite POKLON za Vas - besplatna eKnjige

Uz ovu eKnjigu vi ćete

 • naučiti koje se uobičajene bolesti mogu lako sprečiti i izlečiti zdravom sirovom biljnom ishranom
 • dobiti naučne argumente zašto je zdrava biljna ishrana ishrana za zdravlje
 • saznati koja je to zanemarena, ali vitalno važna, procena zdravlja koju većina lekara ne uzima u obzir

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.