Besplatni ukusni i zdravi recepti od sveže biljne hrane

Uživajte u sirovoj biljnoj ishrani uz besplatne recepte od sveže biljne hrane

Postanite majstor u pripremi sveže biljne hrane

'Kulinarski set Biljne ishrane' - komplet u kojem vi dobijate ukupno 157 ukusnih i zdravih recepata od sveže biljne hrane. Uz ovaj 'Kulinarski set Biljne ishrane', vi dobijate 2 knjige recepata i 2 onlajn programa, kako biste naučili da pripremate svežu biljnu hranu na ukusan i zdrav način.

Kulinarski set Biljne ishrane

Komplet u kojem vi dobijate ukupno 157 ukusnih i zdravih recepata od sveže biljne hrane. Uz ovaj 'Kulinarski set Biljne ishrane', vi dobijate 2 knjige recepata i 2 onlajn programa, kako biste naučili da pripremate svežu biljnu hranu na ukusan i zdrav način.

Besplatni sirovi biljni recepti na sajtu Biljna ishrana

Kakvi se recepti nalaze na sajtu Biljna ishrana ?

Na sajtu Biljna ishrana, kreatorka platforme Biljna ishrana deli neke od svojih omiljenih recepata za pripremu sveže biljne hrane. Sa svojim ličnim iskustvom na isključivo biljnoj ishrani od 2005. godine i isključivo sirovoj biljnoj ishrani od februara 2012., Marina sa Biljna ishrane tokom godina je izučavala kulinarski aspekt sirove ishrane i imala priliku da priprema svežu biljnu hranu na mnogobrojnim manjim i većim događajima. Svakako, priprema  je svakodnevno u svom domu. Marinini recepti se mogu opisati kao hrana koja je jednostavna za pripremu, lagana za varenje, ukusna i zdrava.

Šta vi dobijate u delu 'Recepti' na sajtu Biljne ishrane?

U delu Recepti na sajtu Biljne ishrane vi dobijate besplatne recepte od sveže biljne hrane. Primetite da postoji velika razlika po pitanju efekta na organizam i varenja između gurmanskih sirovih recepata i niskomasnih sirovih recepata. Većina sirovih recepata koji se mogu naći na internetu su gurmanski, što znači da su ipak teški za varenje iako se sastoje od sirovih biljnih namirnica. Na sajtu Biljna ishrana vi dobijate sirove biljne recepte koji imaju vrlo umeren procenat masnih sastojaka, poštuju pravila kombinovacnja hrane, jednostavno se prave i lagani su za varenje.

Za koga su recepti Biljne ishrane?

Recepti Biljne ishrane su idealni za sve one koji traže da se hrane hranom koja laganom prolazi kroz digestivni sistem, hidrira telo zahvljajući bogatom sadržaju vode i ne zahteva mnogo energije za varenje. Ovako, nakon konzumacije ovakve vrste hrane vi se osećate lagano i energično, dok ste ujedno zadovoljili vaše nutritivne potrebe kao i vaše čulo ukusa po pitanju tekstura i ukusa hrane.

Marina sa 'Biljne ishrane' - sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života. Kao sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života, Marina pomaže svojim klijentima i pratiocima, da pređu na sirovu biljnu ishranu na proveren i održiv način, uz uključivanje programa vežbanja za dugoročno održanje fizičke forme, kako bi se rešili zdravstvenih problema i izgradili visok nivo zdravlja.

Marina sa Biljne ishrane

Kao sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života, Marina pomaže svojim klijentima i pratiocima, da pređu na sirovu biljnu ishranu na proveren i održiv način, uz uključivanje programa vežbanja za dugoročno održanje fizičke forme, kako bi se rešili zdravstvenih problema i izgradili visok nivo zdravlja.