O Marini sa Biljne ishrane

Marina sa Biljne ishrane je sertifikovana edukatorka za zdravu sirovu ishranu i zdrav način života koja vodi onlajn platformu Biljna ishrana.

Biljna ishrana je nastala u decembru 2011. godine u Marininoj želji da ljudima prenese poruku o ishrani hranom biljnog porekla kao ishranom koja doprinosi: 

  • ljudskom zdravlju
  • dobrobiti za ostale životinjske vrste na Zemlji 
  • ekologiji Planete
  • ekonomiji vrednosti koje idu u prilog čovečanstva i Planete

Marina se od 2005. godine hrani isključivo hranom biljnog porekla, a od rane 2012. godine isključivo svežim voćem, povrćem i maloj količini semenkama i orašastim plodovima. Ova ishrana na vrlo pitak način opisana je u knjizi Ishrana 80 10 10 koju je Marina i prevela.

Marina je nakon srednje medicnikse škole, gde je uporedo završila dva smera – fizioterapeutski i kozmetičarski, završila fakultet engleskog jezika, a zatim se vratila školovanju o ishrani i zdravlju. 

  • 2011. godine završava Plant Bassed Diet Course na američkom univerzitetu Cornell, program zasnovan na Kineskoj studiji dr.Kolina Kempbela;
  • 2012. prevodi knjigu Ishrana 80 10 10 dr.Daglasa Grema;
  • 2013. završava praksu o postu na vodi, ishrani i zdravlju na Kosta Rici kod dr.Daglasa Grema;
  • 2015. diplomira na onlajn akademiji Vibrant Health And Wealth Academy gde uči o ishrani i zdravlju;

Od 2011. godine Marina vodi sajt i Jutjub kanal  Biljna ishrana, radionice i seminare, kako u svojoj rodnoj zemlji Srbiji, tako i u inostranstvu, u cilju širenja edukacije o blagodetima zdrave ishrane i zdravog života.

Marinina gostovanja u medijima

Marina u ulozi šefa kuhinje

Promocije Marininih knjiga

A sada reč od mene… Marine sa Biljne ishrane.

Ja verujem da naći svoj poziv u životu znači ono kada živite svoj rad, kada u euforiji nove ideje jedva čekate da svane da nastavite sa svojim radom, kada ne primećujete kako dan prelazi u noć dok radite na svom novom projektu, kada vam um radi na novoj ideji čak i dok spavate… 

E… ja verujem da sam našla svoj poziv. Mnogo bi me radovalo da znam da moj rad bar nekome, bar malo, donosi zdravlje, sreću, uspeh i lepotu.

U vaše zdravlje,
Marina sa Biljne ishrane

Vaše mesto zdrave sirove ishrane i zdravog načina života