U ovom videu i blog objavi želim da vam predočim zašto razlozi za strah od virusa korone nisu opravdani, a sa druge strane, zašto su i više nego opravdani razlozi za strah od vakcina.

U ranim folklorima raznih naroda širom sveta nalaze se priče o čudovištima koja su napadala narod, da bi se zatim pojavio junak koji bi sredio čudovište i tako spasao narod. Junak bi potom bio imenovan za vladara. U srži svih ovih priča nalazi se poruka: zaplašenim stanovništvom, lako je upravljati.

U svojoj infantilnoj fazi, medicina je prepisivala ono što zove bolesti napadu demona i zlih duhova i nudila lečenje u vidu vradžbina i eksorcizama. (1) (2)

Toliko godina kasnije, ništa se nije promenilo u medicini. Medicina i dalje ne prepoznaje da je bolest način na koji se telo leči. Prema mojoj ličnoj definiciji – bolest je normalna reakcija tela na nenormalne uslove.

Sem što sada, kako je malo teže uplašiti modernog čoveka sa pričom o zlim duhovima i demonima, praktičari medicine prepisuju bolesti bakterijama i virusima, a svoje vradžbine i eksorcizme su sofisticirli u lepa pakovanja farmaceutskih droga.

Ograđivanje: Želim da odam moje poštovanje i počast svim praktičarima medicine koji savesno i pošteno rade svoj posao i tako spašavaju živote.

A sada dozvolite mi da vam pokažem nešto prelepo.

Ovo je naša prelepa Sveta majka Zemlja! (pogledajte video)

I ona je preplavljena bakterijama. Bakterije su svuda oko nas, na nama, u nama, bez bakterija život na Planet nije moguć. (3)

Bakterije imaju veoma važnu ulogu – ulogu đubretara. Bakterije na vašoj koži vam čiste kožu, bakterije u vašim ustima uklanjaju naslage hrane sa zuba, bakterije u vašim crevima uklanjaju ostatke hrane u crevima…

Problem nastaje onda kada bakterije izložite otrovnom đubretu, odnosno otrovnim ostacima hrane, dakle nehigijeni. I da se prisetimo, higijena se ne postiže korišćenjem raznih kozmetičkim preparata, nego održanjem čistoće tela unutra i spolja kroz čistu ishranu i zdrave životne navike.

Pored uloge đubretara, bakterije proizvode važne nutriente, poput vitamina B12.

I dok su bakterije živi mikroorganizmi, virusi su neživi, submikroskopski ostaci izumrelih ili zatrovanih ćelija.

Pogledajmo sada ovaj pepeo. (pogledajte video) Sudeći po tome što ovde ima pepela, možemo logično zaključiti da je ovde gorela vatra.

E, sada… da li bi rekli, da je pepeo izazvao vatru samo zato što se pepeo nalazi na mestu na kom je gorela vatra? Naravno, pepeo nije šibica!

Samo zato što se virus, ili bakterija, nađe na obolelom mestu, ne znači da je taj virus, odnosno bakterija, bio izazivač bolesti.

U svakom slučaju, stavljati fokus pažnje na bakterije i viruse, je promašen fokus pažnje. Vaš fokus pažnje treba da bude na… Dozvolite mi da vam objasnim ovo na sledeći način, pažljivo me sada slušajte i gledajte…

Ovoliko su duga vaša creva! (pogledajte video)

I ona ne samo da su duga nego su i vijugava i puna bakterija. Fokus vaše pažnje treba da bude na šta stavljate u ta duga i vijugava creva. Sveže voće i povrće su prava hrana za čovečija creva, jer to je hrana koja lako prođe kroz tih otprilike 7 vijugavih metara.

Kada stavite neku hranu koja teže prođe kroz ovu dugu i vijugavu cev, na primer meso, žitarice, ulja i razna prerađena hrana, ta hrana se tako reći, zaglavi u crevima i počinje tu da se kvari. Proteini trule, šećeri fermentišu i masti užegnu. 

Tako se napravi otrovno đubre za one male đubretare u vašim crevima, što rezultira prvo u trovanju bakterija, a zatim i trovanju vaših ćelija.

I onda je lako reći… kriva je korona. Ali je pametnije preuzeti odgovornost.

A sada porazmislimo o vakcinama, jer čitava ova drama zvana korona jeste uvertira za obavezno vakcinisanje i čipovanje ljudi.

Navešću samo par ključnih stavki kao hranu za mozak:

 • Virus korona je izolovan kod ljudi 1965. godine. (4) Kako to da 55 godina ovaj virus nije bio problem? Šta se to uporedo dešava sada u 2020. što je dovelo do navodno pandemije, kažem navodno jer su servirane brojke vrlo diskutabilne, koja se pripisuje virusu korona?
 • Da li je opravdano da se ova pandemija pripisuje koroni? Gde je dokazana uzročno-posledična veza?
 • 1918. bila je godina velike pandemije, nazvana Španska gripa. U isto vreme se uvodio radio. Da li je moguće da su radio talasi, kao novo, do tada nepoznato elektromagnetno zračenje, doveli do šoka ljudskih ćelija?
 • Da li je moguće da sada kada se uvodi 5G mreža, ljudske ćelije su pod šokom od novog, do sada nepoznatog, elektromagnetnog zračenja, pod čijim uticajem izumiru?

  Što je više zatrovana ćelija, to teže podnosi zračenje, a na mestu izumrele ćelije se nađu ostaci iste. Neki od tih ostataka se klasifikuju kao virus korona i onda se servira priča da je virus korona izazivač izumiranja zatrovane ćelije. Ali setite se… pepeo nije šibica!

 • A hoćete da pričamo malo o onome što medicina zove imunitet? To je jedna od najvećih laži za prodaju droga koje navodno jačaju imunitet.

  Imuni sistem kao anatomski sistem, NE postoji. Mogli bi reći da postoji kao fiziološki sistem, u kom učestvuju delovi raznih anatomskih sistema u telu. Ali sam naziv imuni sistem je pogrešan. Tačniji naziv je odbrambeni sistem.

  Telo nikada po svojoj prirodi i urođenoj inteligenciji da se bori za zdravlje, nikada neće postati IMUNO. Imuno telo je zapravo mrtvo telo. 

  Jačanje imuniteta, je slabljenje vitalnosti tela.

  Ovo je tema za za posebnu blog objavu, a poruka za sada je: imuno telo je telo koje više nema kapi vitalnosti da odreaguje i da se bori protiv štetnih supstanci, uslova, uticaja i stanja kojima se telo izlaže.

 • Da li bi poverovali prodavcu koji je:

  1900-ih prodavao radioaktivnu vodu kao lek, da bi zatim istu povukao iz prodaje, a potom ponovo uveo radioaktivne tretmane stotinak godina kasnije? (5)

  prodavao heroin za prestanak kašlja? (6)

  prodavao živu za lečenje sifilisa? (7)

  prodavao kokain kao panaceu, a posebno ga nudio protiv umora? (8)

  prodavao AZT, poznat i kao zidovudin, za lečenje raka, ali kada se pokazalo da je ova droga zapravo kancerogena, povukli su je iz prodaje na kratko, pa ponovo pustili u prodaju sada kao lek protiv side – jer, zašto da se baci? (9)

  na sav glas reklamirao duvan kao panaceu? (10)

  izvodio lobotomiju za lečenje mentalnih bolesti? (11)

  Da li bi poverovali tom prodavcu da vam sada kaže kako ima vakcinu protiv pepela?

 • Istorija vakcina je prožeta uzročno-posledičnim slučajevima paralize (12), propadanja raznih organa (13) i smrti (14)

Poenta: moramo jednoglasno reći NE vakcinama i NE 5G mreži, reći DA svetu bez vakcina, reći DA svetu bez 5G mreže i staviti fokus pažnje na jačanje vitalnosti tela, kako bi telo putem zdrave ishrane i zdravih životnih navika ispoljilo svoj pun potencijal zdravlja.

Kakve koristi vi možete imati od sirove biljne ishrane

Primite POKLON za Vas - besplatna eKnjige

Uz ovu eKnjigu vi ćete

 • naučiti koje se uobičajene bolesti mogu lako sprečiti i izlečiti zdravom sirovom biljnom ishranom
 • dobiti naučne argumente zašto je zdrava biljna ishrana ishrana za zdravlje
 • saznati koja je to zanemarena, ali vitalno važna, procena zdravlja koju većina lekara ne uzima u obzir

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.