Dobro me slušajte jer želim da vas upozorim na jedan zarazan MIT, zarazan po psihu jer se kao neki mikroskopski crv tako lako uvuče u um izazivajući STRAH.

A oduvek je poznato da je strah glavno oružije za kontrolu ljudi. Zaplaši pa vladaj je praksa koja se tako lako sprovodi sa ogromnim uspehom.

Ali ja sada želim da vas oslobodim tog straha! Jednom kada se narod edukujete o ZDRAVLJU taj sramotni mit o virusima, vakcinama i farmaceutskim drogama će konačno isčeznuti sa planete Zemlje poput iskorenjene kuge.

Vakcine nikada nisu iskorenile viruse, nego je uvođenje kanalizacije, sanitarnih čvorova i edukacija o ličnoj higijeni smanjila nivo toksemije.

Virus – NIKADA nije bio izolovan.

Nikada nije dokazano da virusi izazivaju ili prenose takozvane boleti.
Virusi su egzozomi, ono što ćelije izluče u fiziološkom sistemu samočišćenja!

 • Polio – laž
 • Gripa – laž 
 • Španska groznica – laž
 • HIV – laž
 • Korona – laž

Stoleća i stoleća laži. Taj virusni MIT je ogroman projekat koji se planirao i sprovodio kroz nekoliko generacija iste porodice sa svojom kulminacijom 2020.

Dame i gospodo, kolektivno stojimo na ogromnoj prekretnici ljudske istorije i ja vas pozivam da odaberete pravu stranu, stranu ZDRAVLJA.

SETITE SE ko ste… Meni ne trebaju naučni dokazi za ono što vas učim, jer ja vas samo podsećam na ono što vi  veoma dobro znate celim svojim postojanjem jer je zapisano duboko u DNK materijalu svake vaše ćelije.

SETITE SE… da vi živite u najsavršenijoj božanskoj tvorevini koja je ŽIVA i programirana da vas stalno vraća u stanje ZDRAVLJA. Vaše telo je vođeno beskonačnom inteligencijom i onda neko ima smelosti da vas ubeđuje da to božansko telo greši? Ne postoji patologija, postoji samo fiziologija – tačan odgovor tela na date uslove.

SETITE SE… kada vašem telu pružite optimalne uslove za zdravlje, vaše telo do difoltu stupa u stanje apsolutnog ZDRAVLJA.

SETITE SE… pod vašom kožom nalazi se čitav ekosistem koji je bogat rekama krvi, a te reke beskrekidno i bezuslovno pomera pumpa zvana srce koja radi bez prestanka. Ko snabdeva srce energijom za taj besprekidan rad? SETITE SE…

Važno je održavate te reke u čistoći, jer one su zadužene da donose nutriente i kiseonik vašim ćelijama. Kada su te reke pune toksina, dolazi do toksemije tela.

Znanje je moć. Sticanjem znanja o ZDRAVLJU, vi i u svojim rukama imate MOĆ, moć koja donosi zdravlje, vitalnost, snagu, lepotu, mladolikost i blagostanje u svim aspektima života.

Ako ikada išta naučite od mene, molim vas da to budu 3 lekcije:

 1. Bolest = normalna reakcija tela na nenormalne uslove
 2. Uzrok svake bolesti = toksemija tela
 3. Lečenje = biološki proces koji obavlja telo kada dobije optimalne uslove za to. Koji su to uslovi?
  Ishrana svežom biljnom hranom, fizička aktivnost, sunčeva svetlost na neprekrivenoj koži, čista voda, čisti vazduh i svrsishodan život koji je vredan živeti. I naravno… najjača pokretačka energija Univerzuma – LJUBAV ♥️

Nadam se da ste ovoj blog-objavi pristupili otvorenog uma i da vas je navela da preispitate neka dosadašnja utvrđena uverenja.

Kakve koristi vi možete imati od sirove biljne ishrane

Primite POKLON za Vas - besplatna eKnjige

Uz ovu eKnjigu vi ćete

 • naučiti koje se uobičajene bolesti mogu lako sprečiti i izlečiti zdravom sirovom biljnom ishranom
 • dobiti naučne argumente zašto je zdrava biljna ishrana ishrana za zdravlje
 • saznati koja je to zanemarena, ali vitalno važna, procena zdravlja koju većina lekara ne uzima u obzir

Ova objava ima 2 komentara.

 1. Vesna Jevremović

  Lepo, tačno, hrabro… Nastavi tako (ali ti moje ili bilo čije odobrenje zapravo ne treba).

  Srdačan pozdraV 🙂 i sve najbolje
  Vesna Jevremović, prof. matematike

  1. Draga Vesna!

   Hvala najlepše na ovoj toploj poruci i velikom ohrabrenju!
   Da, ne treba mi odobravanje, ali podrška znači SVE! HVALA od ♥️🙏

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.