U prošloj blog objavi napisala sam kako sam tokom 2020. godine živela u sedam različitih država, na dva različita kontinenta. Ova moja izjava privukla je dosta radoznalih pitanja, iako sam ja već pisala na ovu temu u mojim objava na socijalnim mrežama. 

U ovoj blog objavi otkrivam vam kako i vi možete lagano da ostvarite besplatan smeštaj na prelepim lokacijama širom sveta. 

Ako me pratite več neko vreme, onda znate da ja od 2013. godine zime provodim u tropima. Sva ta tropska putovanja bila su nezavisna od opcije o kojoj pričam u ovom videu. 2019. godine učlanila sam se na sajt koji nudi čuvanje kuća i kućnih ljubimaca širom sveta.

Ovaj sajt funkcioniše tako što se sa jedne strane učlane vlasnici kuća i kućnih ljubimaca kojima treba neko da im čuva kuću i kućne ljubimce dok su oni na putovanju dok za uzvrat nude smeštaj u njihovoj kući sa svim plaćenim računima. I sa druge strane, učlane se ljudi koji vole da iskuse život u raznim delovima sveta i koji bi se rado brinuli o kući i kućnim ljubimcima u zamenu za besplatan smeštaj. 

Konkretno, ja sam preko ovog sajta do sada živela u bajkovitoj Belgiji, u istorijom bogatom Izraelu, u božanstvenim austrijskim Alpima, u mističnoj Rumuniji, opet u Belgiji i trenutno se nalazim u prelepoj Dubai Marini.

Moja iskustva sa ovakvim putovanjima su izuzetna, jer osećam da me svaka prilika da ne samo posetim, nego zaista živim u raznim delovima sveta, oplemeni i obogati bespovratno. 

A veliki je plus ostvarivanje prijateljstava sa ljudima širom sveta, a isto tako i sa životinjama.

🌏✈️🗺🏡🐶🐱

Ako vas zanima da i vi putujute na ovakav način, možete lagano da se registrujete na sledeći sajt:

trustedhousesitters.com

Šifra za popust na godišnju članarinu glasi:

RAF251928

🌏✈️🗺🏡🐶🐱

Da, postoji godišnja članarina, ali koja se apsolutno isplati s obzirom na bogat sadržaj opcija i odličnu korisničku podršku koju nudi ovaj sajt. 

Nadam se da su vam ove informacije od koristi. Hvala unapred na deljenju ove blog objave.

Srećna putovanje,
Marina

Ova objava ima 2 komentara.

  1. Snezana

    Cao Biljana,
    Kako resavas ogranicenja u duzini boravka u odredjenoj zemlji ili EU, recimo, cini mi se fa je max 90 dana po godini?

    1. Pozdrav draga Snežana!

      Hvala na ODLIČNOM pitanju. Jednostavno – ostanem maksimalno do 90 dana ☺️

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.