Besplatna edukacija o sirovoj biljnoj ishrani

Pređite na sirovu biljnu ishranu dugoročno i uspešno uz besplatnu edukaciju od poverenja

Preuzmite poklon za vas - ukusne i zdrave recepte

U besplatnoj e-knjizi '5 recepata sa Palićkog festivala voća 2023.' vi dobijate neke od ukusnih i zdravih sirovih veganskih recepta koji su se služili na Palićkom festivalu voća 2023.

Besplatna edukacija o sirovoj ishrani na sajtu Biljna ishrana

Šta predstavlja blog Biljne ishrane ?

Na blogu sajta Biljna ishrana, kreatorka platforme Biljna ishrana deli svoja stečena znanja, kao i uvide koji su proistekli iz dugogodišnjeg (počevši u fesbruaru 2012.) ličnog i profesionalnog iskustva na polju zdravlja, sirove biljne ishrane i zdravog načina života.

Blog Biljna ishrana je vaša onlajn učionica u kojoj vi dobijate validna objašnjenja, odgovore na pitanja, oštroumne uvide i praktične savete o sirovoj biljnoj ishrani i zdravom načinu života. Razrešite vaše nedoumice kroz proverenu edukaciju o sirovoj biljnoj ishrani kojoj možete verovati!

Šta vi dobijate na blogu Biljne ishrane?

Na blogu sajta Biljne ishrane vi dobijate besplatnu, sveobuhvatnu edukaciju koja je namenjena da vam pomogne da steknete pre svega duboko razumevanje suštine i pravilne primene zdrave sirove ishrane uz sve aspekte zdravog života. Dodatno, dobijate i smernice koje su vam potrebne da teoriju primenite u praksi u cilju sticanja dugoročnog zdravlja i visokog stepena vitalnosti koja traje tokom čitavog života.

Za koga je blog Biljne ishrane?

Blog Biljne ishrane zajedno sa svom edukacijom o ishrani i zdravlju koja se kosi sa većinom konvencionalnih uverenja o ishrani i zdravlju, idealna je učionica za sve one koji su otvorenog uma da na logičan način pristupe zdravlju i ishrani. Učenja na blog Biljna ishrana rukovode se nesalomljivim prirodnim zakonima, kao i zakonima anatomske građe i fizioloških fukcija ljudskog tela koji su jedini pravi parametri koji diktiraju ishranu za ljudsku vrstu.

Marina sa 'Biljne ishrane' - sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života. Kao sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života, Marina pomaže svojim klijentima i pratiocima, da pređu na sirovu biljnu ishranu na proveren i održiv način, uz uključivanje programa vežbanja za dugoročno održanje fizičke forme, kako bi se rešili zdravstvenih problema i izgradili visok nivo zdravlja.

Marina sa Biljne ishrane

Kao sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života, Marina pomaže svojim klijentima i pratiocima, da pređu na sirovu biljnu ishranu na proveren i održiv način, uz uključivanje programa vežbanja za dugoročno održanje fizičke forme, kako bi se rešili zdravstvenih problema i izgradili visok nivo zdravlja.