Danas pričamo o negi lica.

Na mom sajtu Biljna ishrana, imate već 2 videa u kojima vam pokazujem moju prirodnu negu lica. U tim videima možete videti kako se u mojoj negi lica fokusiram na masažu lica i vežbe mišića lica, dok sam upotrebu kozmetike svela na ružinu vodicu za čišćenje lica, nerafinisani kakao maslac kao podlogu za masažu i masku od gline za dubinsko čišćenje kože jednom nedeljno. 

Godinama sam bila u potrazi za proizvodima koji su napravljeni od visoko-kvalitetnih, organskih sastojaka i koji zaista sadrže efektivne koncentracije aktivnih sastojaka. Ovo napominjem jer mi je poznata praksa raznih proizvođača, da imenuju svoj proizvod nekim aktivnim sastojkom koji je popularan, ali kada pogledate sadržaj tog proizvoda, vidite da je obećavajući sastojak prisutan u zanemarljivoj koncentraciji. 

U mojoj potrazi došla sam do sajta Royal Balm i to je bila doslovno ljubav na prvi pogled. Dizajn sajt, iskrena poruka, etika rada, i energija koja bukvalno isijava iz svake slike i reči tog sajta – sve je rezonovalo sa mojim načelima i ja sam odmah odlučila da kontaktiram vlasnicu sajta. 

I sam naš prvi razgovor mi je jasno ukazao da je moj instikt bio u pravu. Izuzetno sam srećna jer se Katarina sa sajta Royal Balm, odazvala mom pozivu i mi smo napravile video za vas u kojem vam Katarina predstavlja organske, prirodne kozmetičke proizvode napravljane od organskog lekovitog bilja sa planine Rtanj.

Pogledajte video sa ove stranice i naučite važne stavke o negi kože lica i prirodnim proizvodima iz Katarininih odgovora na sledeća pitanja:

  1. Ko je Katarina i šta predstavlja Royal Balm?
  2. Uz dužno poštovanje prema drugim proizvodima na tržištu, kako bi nam ukratno objasnili šta izdvaja proizvode Royal Balm?
  3. Po kom kriterijumu se bira odgovarajući proizvod za nečije lice?
  4. Da li može da se desi da tokom vremena, a usled učestalog korišćenja nekog proizvoda, može doći do zasićenja kože nekim proizvodom, pa da isti nakon nekog vremena više nema učinkovitost? 
  5. Smilje je biljka koja je izuzetno zastupljena u vašim proizvodima. Šta je to smilje?
  6. Koji vaš proizvod bi preporučili za negu moje kože? 

Mi se iskreno nadamo da ćete uživati u ovom razgovoru i da će vam biti poučan. 

Proizvodi Royal Balm se sada mogu naručiti i na sajtu Biljna ishrana preko crvenog dugmeta ispod ovog teksta.

Hvala unapred na komentarisanju i deljenju ove blog objave. 

Za vašu blistavu kožu, 
Marina sa Biljne ishrane 
i
Katarina iz Royal Balm-a

Za BLISTAVO zdravu kožu

Priuštite svojom licu najbolju negu uz prirodne kozmetičke proizvode
od organski uzgajnog lekovitog bilja iz čiste prirode planine Rtanj.
🌱⛰💆‍♀️🌟

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.