U prošloj blog objavi napisala sam kako sam tokom 2020. godine živela u sedam različitih država, na dva različita kontinenta. Ova moja izjava privukla je dosta radoznalih pitanja, iako sam ja već pisala na ovu temu u mojim objava na socijalnim mrežama. 

U ovoj blog objavi otkrivam vam kako i vi možete lagano da ostvarite besplatan smeštaj na prelepim lokacijama širom sveta. 

Ako me pratite več neko vreme, onda znate da ja od 2013. godine zime provodim u tropima. Sva ta tropska putovanja bila su nezavisna od opcije o kojoj pričam u ovom videu. 2019. godine učlanila sam se na sajt koji nudi čuvanje kuća i kućnih ljubimaca širom sveta.

Ovaj sajt funkcioniše tako što se sa jedne strane učlane vlasnici kuća i kućnih ljubimaca kojima treba neko da im čuva kuću i kućne ljubimce dok su oni na putovanju dok za uzvrat nude smeštaj u njihovoj kući sa svim plaćenim računima. I sa druge strane, učlane se ljudi koji vole da iskuse život u raznim delovima sveta i koji bi se rado brinuli o kući i kućnim ljubimcima u zamenu za besplatan smeštaj. 

Konkretno, ja sam preko ovog sajta do sada živela u bajkovitoj Belgiji, u istorijom bogatom Izraelu, u božanstvenim austrijskim Alpima, u mističnoj Rumuniji, opet u Belgiji i trenutno se nalazim u prelepoj Dubai Marini.

Moja iskustva sa ovakvim putovanjima su izuzetna, jer osećam da me svaka prilika da ne samo posetim, nego zaista živim u raznim delovima sveta, oplemeni i obogati bespovratno. 

A veliki je plus ostvarivanje prijateljstava sa ljudima širom sveta, a isto tako i sa životinjama.

Ako vas zanima da i vi putujute na ovakav način, možete lagano da se registrujete na sledeći sajt:

trustedhousesitters.com

Šifra za popust na godišnju članarinu glasi:

RAF251928

Da, postoji godišnja članarina, ali koja se apsolutno isplati s obzirom na bogat sadržaj opcija i odličnu korisničku podršku koju nudi ovaj sajt. 

Nadam se da su vam ove informacije od koristi. Hvala unapred na deljenju ove blog objave.

Srećna putovanje,
Marina

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.