U saradnji sa poliklinkom Pekić iz Novog Sada, omogućavamo vam da ostvarite 5% popusta na hirušku interevenciju podizanja kapaka ako se prijavite za istu preko sajta Biljna ishrana, tj ove stranice. 

Procedura blefaroplastike staje 800 EUR, dakle vaše ušteda iznosi 40 EUR prijavom na ovoj stranici. 

Molimo vas da ispunite formular sa ove stranice iskreno i potpuno. Nakon što hirurg pregleda vaše odgovore, u mejlu ćete primiti njegov iskren i stručan odgovor o tome:

  • da li je ova procedura pre svega bezbedna za vas
  • da li će vam ova procedura dati željene rezultate

Ako odgovori hirurga budu potvrdni, i nakon što vi date saglasnost da želite operaciju, zakaće vam se ista.

Ako imate još neko dodatno pitanje, slobodno nam pišite OVDE ili na broj telefona 00381 21 525 261, rado ćemo odgovoriti! 


ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Sve informacije na sajtu i pratećim platformama Biljne ishrane su isključivo informativne i edukativne prirode. Ako se odlučite da primenite neku od informacija, to radite na sopstevnu odgovornost.

Biljna ishrana, niti bilo koje lice angažovano u radu udruženja Biljna ishrana, nisu odgovorni za bilo kakvu potencijalnu materijalnu ili nematerijalnu, direktnu, indirektnu ili posledičnu štetu, kao i bilo koju drugu štetu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem informacija i sadržaja sa ovog sajta.