Suvi post - Uništava sve organe

Saznajte zašto je suvi post izuzetno opasan po zdravlje, pa čak i rizičan po život

Sadržaj teksta

Video: 'Suvi post uništava sve organe!'

Pogledajte video Suvi post uništava sve organe! kako biste naučili zašto je suvi post, kao krajnji oblik dehidratacije, toliko štetan za čitavo telo.

Razlika između posta na vodi i suvog posta

Šta je post na vodi?

Post na vodi je najprirodnija metoda lečenja tela koju instiktivno sprovode sve životinjske vrste kada su povređene ili otrovane. 

Post na vodi pod stručnim nadzorom jeste terapija koja traje oko 3 nedelje, a podrazumeva apsolutno odmaranje digestivnog sistema, ali i čitavog tela i uma. Važno je da se ova terapije sprovede stručno, kako bi bila bezbedna i efektna.

Tokom čitavog posta na vodi, unosi se samo i isključivo voda. Voda je vrlo važan deo čitavog posta na vodi, jer je voda neophodna za pravilan rad svih organa i detoksikaciju tela.

Post na vodi pod stručnim nadzorom je izuzetno moćna i učinkovita metoda lečenja tela koja pokazuje veliki uspeh u lečenju mnogobrojnih hroničnih stanja poput sledećih:

 • artritis
 • astma
 • ateroskleroza
 • hipertenzija
 • Kronova bolest / kolitis / iritabilni sindrom creva (nervozna creva / IBS)

Šta je suvi post?

Suvi post je terapija na kojoj se jedan određen period ne unosi ni hrana ni voda. Na nekim od ovih terapija, praktikuje se i fizička aktivnost. 

Koja je razlika između posta na vodi i suvog posta?

Kao što i sami nazivi sugerišu, post na vodi je terapija na kojoj se ne unosi hrana, ali se unosi voda. Post na vodi se pravilno sprovodi u stanju apsolutnog odmaranja tela na svim nivoima: fiziološkom, fizičkom, emotivnom i čulnom. 

Naspram posta na vodi, suvi post je terapija na kojoj se ne unosi ni hrana ni voda. Na nekim terapijama suvog posta praktikuje se i fizička aktivnost.

Ukratko: 

 • Post na vodi = potpuno odmaranje + hidratacija
 • Suvi post = dehidratacija

Zašto je suvi post opasan za sve organe tela?

Svaki vid dehidratacija je opasan za sve organe tela. Suvi post je krajnji vid dehidratacije.

Svi organi tela su zavisni od prisustva vode. Drugim rečima, za pravilan rad svih organa tela, neophodan je stalan pristup vode

 • Da bi creva mogla da proguraju hranu, neophodno je da unutrašnjost creva, kao i sam materijal koji prolazi, budu dobo nakvašeni.
 • Da bi bubrezi mogli da rade svoj posao – filtriranje krvi svakog minuta – neophodno je da imaju stalan priliv vode.
 • Da bi limfni sistem mogao da čisti telo, neophodno je da ima vodu.
 • Da bi koža bila zdrava i da bi mogla da vrši svoje funkcije, neophodno je da bude hidrirana.

Ovo su samo neki primeri, ali isto važi za sve organe. Hidratacija je ključ zdravlja. 

Post na vodi pod stručnim nadzorom u Srbiji

Pružiite vašem telu idealne uslove za najmoćniju metodu lečenja tela na našem sledećem postu na vodi pod stručnim nadzorom

Ispunite prijavni formular za ovaj proces, kako bi nadzornik našeg posta pregledao vaše odgovore. Odgovorićemo na vašu prijavu sa iskrenim i stručnim mišljenjem o tome da li bi post na vodi bio bezbedan i efektan proces za vas. 

Ispunjavanje ovog prijavnog formulara je besplatno. Ako budete primljenji na naš post na vodi, znajte da ste dobrodošli i da ćemo se potruditi da vi dobijete idealne uslove za vaše potpuno odmaranje i samolečenje.

Post na vodi pod stručnim nadzorom u Srbiji - terapeutski proces na kojem vaše telo dobija priliku za samoizlečenje na najprirodniji i najefektniji način.

Za sam kraj ove blog objave...

Hvala vam na čitanju ove blog objave.

Iskreno se nadam da ste vi iz ove blog objave dobili mnogo korisnih i poučnih informacija. Ako imate bilo koje dodatno pitanje na ovu temu, slobodno mi ih postavite u polju za komentare ispod. Ja ću se potruditi da vam što pre odgovorim.

U vaše zdravlje, 
Marina sa Biljne ishrane

Marina sa 'Biljne ishrane' - sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života. Kao sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života, Marina pomaže svojim klijentima i pratiocima, da pređu na sirovu biljnu ishranu na proveren i održiv način, uz uključivanje programa vežbanja za dugoročno održanje fizičke forme, kako bi se rešili zdravstvenih problema i izgradili visok nivo zdravlja.

Marina sa Biljne ishrane

Kao sertifikovana edukatorka za sirovu biljnu ishranu i zdrav način života, Marina pomaže svojim klijentima i pratiocima, da pređu na sirovu biljnu ishranu na proveren i održiv način, uz uključivanje programa vežbanja za dugoročno održanje fizičke forme, kako bi se rešili zdravstvenih problema i izgradili visok nivo zdravlja.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.